tele2 Mobilt bredband från Tele2


Här kan du läsa mer om Tele2 mobilt bredband och vilka olika typer av abonnemang de har att erbjuda. För att jämföra Tele2 med de övriga operatörerna kan du gå till jämförelsesidan.

Tele2:s Abonnemangstyper för mobilt bredband

  MINI MIDI MAXI MEGA
Uppstartsavgift 250 kr
250 kr
250 kr
250 kr
Månadsavgift
29 kr
99 kr
189 kr
249 kr
Surfbar månadsavgift? Ja
-
-
-
Kostnad per MB
0,99 kr
-
-
-
Maxpris 299 kr - - -
Kostnad för modem
595 kr
595 kr
0 kr
0 kr
Bindningstid
12 mån
12 mån
18 mån
18 mån
Hastighet
7,2 Mbit/s
7,2 Mbit/s
7,2 Mbit/s
14,4 Mbit/s
Strypt hastighet vid*
5 Mb
1 Gb
5 Gb
10 Gb
 

Information om Tele2

 • Tre

  Med Tele2 mobilt bredband kan du komma upp i en hastighet på 14,4 Mbit/s i områden som har utbyggt Turbo 3G-nät och en hastighet på minst 0,384 Mbit/s i övriga Sverige. Gå in på Tele2:s täckningskarta för att se vilka områden du kan surfa med turbo-fart i.

  Du kan välja mellan 4 olika startpaket beroende på vilket som passar just dig bäst; MINI, MIDI, MAXI eller MEGA. Det minsta mobila bredbandet passar dig som surfar enstaka gånger i veckan och du kan surfa för så lite som 99 öre/MB. För dig som brukar surfa dagligen rekomenderas paketen MIDI och MAXI där du kan nå en hastighet på 7,2 Mbit/s för en fast månadsavgift. Vill du ha en ännu högre hastighet rekommenderas MEGA. Med Tele2 mobilt bredband kan du även surfa med kontantkort, perfekt för dig som surfar under kortare perioder, t.ex. under semestern.

 • * Med strypt hastighet menas att när du laddat ned data upp till den här gränsen så finns ett förbehåll att eventuellt strypa hastigheten till, i Tele2:s fall, 64 Kbit/s.Mobilt bredband med aktuella erbjudanden

 • Erbjudande hos Telenor

  Har du telefonabonnemang hos Telenor får du mobilt bredband för endast 99 kr/mån i 6 mån. Läs mer erbjudandet hos Telenor.

 • Erbjudande hos Glocalnet

  Glocalnet bjuder på 3 mån. avgifter vid tecknande av mobilt bredband Fri Surf. Du sparar 756 kr. Läs mer om detta hos Glocalnet.

 • Erbjudande hos Telia

  Skaffa Premium Fri och beställ. . Läs mer om detta erbjudande hos Telia.

Bäst Mobila Bredband!!

 • Tidningen mobil har utsett tre till bästa operatör för mobilt bredband!

  bäst i test - mobilt bredband

Tips och trix